About us - Nox Studio Interiors

About us

ANNE
FOUNDER & CEO

Een fijne samenwerking met de klant en het team is voor mij heel belangrijk. Ik geloof er heilig in dat we met persoonlijke, heldere en snelle communicatie het beste resultaat boeken. Het leukste aan mijn werk vind ik het creëren van een sfeer die echt als een thuis voelt voor de klant. Ik ga voor een interieur die de klant zelf nooit bedacht zou hebben, wellicht een beetje uit de comfortzone, maar wel écht passend en inspirerend.

 

 

 

LAILA
PROJECT MANAGER & DESIGNER

Ik houd echt van mixen. Ik word helemaal blij van een interieur waarbij verschillende stijlen op de juiste manier samensmelten. Tijdens het creëren van een moodboard en uittekenen van onze plannen ben ik altijd op zoek naar gedurfde combinaties.

 

 

 

TEDDIE
SOCIAL MEDIA MANAGER

Na een dag content schieten vind ik het super leuk om tijdens het editen een mooi en gevarieerd eindresultaat te zien. Mijn eigen interieur is in de basis heel basic, maar ik laat het leven door gebruik te maken van mooie kunst.

 

 

 

 

DOMINIQUE
OFFICE MANAGER & DESIGNER

Ik ben op mijn best als alles gestructureerd en geordend is. Met mij heeft NOX een goede planning, overzichtelijke inbox en duidelijke offertes en facturen. Ook help ik af en toe met de projecten. Ik ben niet bang om te spelen met kleur en prints, dat maakt een huis écht uniek!

 

 

 

 

FEBE
STYLIST

Mijn kracht ligt in de afstyling van een project. Ik vind het een uitdaging om te kijken naar het karakter van de woning en dit te laten terugkomen in de accessoires. Het hoeft van mij niet volgens de regels. Onverwachte prints of uitgesproken kunst maken een interieur juist spannend.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »