Team - Nox Studio Interiors

Team

ANNE
FOUNDER & CEO

Een fijne samenwerking met de klant en het team is voor mij heel belangrijk. Ik geloof er heilig in dat we met persoonlijke, heldere en snelle communicatie het beste resultaat boeken. Het leukste aan mijn werk vind ik het creëren van een sfeer die echt als een thuis voelt voor de klant. Ik ga voor een interieur die de klant zelf nooit bedacht zou hebben, wellicht een beetje uit de comfortzone, maar wel écht passend en inspirerend.

 

 

 

LAILA
PROJECT MANAGER & SENIOR DESIGNER

Ik houd echt van mixen. Ik word helemaal blij van een interieur waarbij verschillende stijlen op de juiste manier samensmelten. Tijdens het creëren van een moodboard en uittekenen van onze plannen ben ik altijd op zoek naar gedurfde combinaties.

 

 

 

DOMINIQUE
JUNIOR DESIGNER

Ik ben op mijn best als alles gestructureerd en geordend is. Met mij heeft NOX een goede planning, overzichtelijke maatwerkdossiers en technische tekeningen. Ik ben niet bang om te spelen met kleur en prints, dat maakt een huis écht uniek!

 

 

 

 

FEBE
STYLIST

Mijn kracht ligt in de afstyling van een project. Ik vind het een uitdaging om te kijken naar het karakter van de woning en dit te laten terugkomen in de accessoires. Het hoeft van mij niet volgens de regels. Onverwachte prints of uitgesproken kunst maken een interieur juist spannend.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »