Interieurstyling aan huis - Nox Studio Interiors

How we work

1 | Digitaal om tafel

We starten altijd met een vrijblijvende digitale kennismaking. We gaan uitgebreid met elkaar in gesprek en vragen je niet alleen naar je stijl, maar ook naar je verwachtingen en gebruik van de ruimte(s). Wat hoop je te bereiken?  En waar loop je nu tegenaan?  We bekijken graag samen inspiratiefoto’s om te kijken wat jou aanspreekt. Als wij het gevoel hebben te weten wat er nodig is, dan gaan we aan de slag!

2 | Interieurplan

De volgende stap staat in het teken van creativiteit. We gaan op zoek naar samples van stoffen, behang en tegels, en creëren een mooie samenstelling van kleuren. Alle inspiratie presenteren we aan de hand van (digitale) moodboards en eventuele tekeningen. Hierin verwerken we ook onze ideeën voor meubels en accessoires om je een idee te geven van de richting die we opgaan. 

 

 

3 | Realisatie

Na een GO op het interieurplan starten we met de realisatie. Je ontvangt van ons een lijst van de items met waar en hoe je deze kunt bestellen. Dit is de fase waarin we alle inkopen gaan doen, de meubels bestellen en de muren een lik verf krijgen. Wij onderhouden het contact met alle leveranciers en zorgen dat alles op het juiste moment wordt bezorgd. Wij werken graag gestructureerd en zijn op ons best als de taken goed zijn verdeeld. Vooraf bepalen we samen wat je wil uitbesteden en wat je graag zelf oppakt.

4 | Styling

De basis voor jouw nieuwe interieur is gelegd. De prints en kleuren zitten op de muur en de meubels staan in de ruimte. Nu begint wat ons betreft de leukste fase! Het is tijd om de ruimte in te richten en af te stylen. In deze fase vallen alle puzzelstukjes op hun plek. De toevoeging van accessoires en kussens maken het één geheel en het wordt het thuis waar je op zoek naar was.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »